Computacenter: toonaangevend in IT infrastructuurdiensten

Computacenter helpt organisaties met IT infrastructuurdiensten om concurrerend te zijn. Met vestigingen in meer dan zeventig landen en ruim 17.000 werknemers, staan we altijd en overal klaar om te helpen met advies, state of the art technologie en diensten. Zo helpen we u om sneller in te spelen op verandering en klanttevredenheid te verhogen.

Digital Power: toekomstbestendige basis

Een optimaal ingerichte IT-infrastructuur staat garant voor gebruiksgemak, hoge beschikbaarheid en top performance.

Altijd en overal toegang tot data. Verzamel, bewerk en analyseer data en laat AI voorspellingen doen: het resultaat is meer wendbaarheid en flexibiliteit.

Bespaar tijd en kosten door slimme IT die routinematig werk automatiseert en door onze cloudoptimalisatieservice. U betaalt nooit teveel voor hybrid cloud.

Computacenter maakt complexe oplossingen eenvoudig

Computacenter is een van oorsprong Brits bedrijf. Sinds de oprichting in 1981 maakt het een stormachtige groei door. Computacenter is dan ook een grote, beursgenoteerde speler, met wereldwijd in totaal 17.000 werknemers. Mensen die begrijpen welke IT-oplossingen en diensten bij de wensen van een organisatie passen. Zij helpen u om IT infrastructuur slim en efficiënt in te richten zodat u uw strategische doelen bereikt. Tegelijk zorgen ze ervoor dat IT altijd en overal betrouwbaar werkt, houden ze kosten laag en doen ze alles om complexe IT eenvoudig te houden. Zo heeft u altijd de regie.

Digital Power is de alliantie van Computacenter met Dell. Dit partnership met een eveneens wereldwijd opererende partij, stelt ons in staat om oplossingen overal snel uit te rollen. Hoe uw infrastructuur er ook uit ziet, het portfolio van Dell bevat alle hardware die u nodig heeft: van client tot cloud.

Een groot pluspunt van de Digital Power dienstverlening is de cloudoptimalisatieservice. Die zorgt ervoor dat u niet bang hoeft te zijn dat kosten uit de hand lopen.

Computacenter heeft zich verbonden aan de tien principes van het United Nations Global Compact. Dat betekent dat we er samen met u alles aan doen om IT zo duurzaam mogelijk te laten zijn, om de carbon footprint zo beperkt mogelijk is.